AK EVENT

Om AK EVENT

Planlægning og afvikling af events.

Stor erfaring.

 Jeg brænder for events og projektledelse, Tv produktioner og musik samt for at give kunderne en god oplevelse. Som stagemanager på Det Kongelige Teater/Operaen igennem de sidste 11 år har jeg afviklet forestillinger med op til 400 medvirkende på scene og i orkestergrav fx. Porgy & Bess, Kvinden uden skygge og Parcifal.
Senest været Scenemester for BLU påligne Tv showet 'Danmark har Talent' .
Derudover har jeg stået i spidsen for afviklingen af store eventsshow såsom Reumert, Zulu Comedi Galla,TV2's store øjeblikke samt private erhvervs arrangementer både i Operaen, Skuespilhuset og Gl. Scene.
Udfordringerne er mange på disse store produktioner, men jeg mestrer at holde overblikket, både i planlægningsfasen, under afvikling og i samarbejdet med sangere/skuespillere, instruktører og producenter fra hele verden. Jeg tager ansvaret og er dermed med til at sikre kvaliteten af forestillingerne/events'ne også selvom der sker ændringer undervejs.


TV shows, modeshows, foredrag og andre arrangementer.


Jeg har et positivt mindset og tænker i løsninger fremfor begrænsninger. Jeg trives i et åbent og ærligt miljø og med kolleger, der vil være med til at gøre en forskel. En af mine store forcer er mit organisatoriske talent.
I min fritid synger jeg gerne jazz i mit eget orkester samt som gæstesolist hos andre.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend